avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... IN CE CONDITI POTI FI TRIMIS IN CONCEDIU FARA PLATA???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

IN CE CONDITI POTI FI TRIMIS IN CONCEDIU FARA PLATA???

LUCREZ LA UN ATELIER DE MOBILA SI CHIAR DACA ESTE CRIZA NOI TOT AVEM DE LUCRUCHIR BINE FATA DE ALTI. PANA AICI TOATE BUNE SI FRUMOASE.IERI PATRONUL NE-A ANUNTAT CA IN LUNA IANUARIE VOM STA ACASA IN CONCEDIU FARA PLATA. DIN CATE STIU EU SAU POATE GRESESC ,SA INTRI IN CONCEDIU FARA PLATA AR FI TREBUIT SA FI STAT IN SOMAJ TEHNIC CU 75% .AS DORI SI EU MAI MULTE LAMURIRI IN PRIVINTA ACETUI ZIS CONCEDIU FARA PLATA. ASTEPT RASPUNS
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:17, 7 Decembrie 2010
1 trebuie sa existe o cerere din partea dvs pt concediu fara plata
2 va poate da concediu fara plata fara somaj nu are nicio legatura una cu altaa
3 daca firma are dificultati financiare atunci ar fi bione sa acceptati concediu fara plata decat sa va pierdeti locul de munca definitiv
Art.43 alin.2 din CCMN : In cazul in care din motive obiective este necesara reducerea sau intreruperea temporara a activitatii, pentru maximum 15 zile pe an, cu obligativitatea reluarii ei, unitatea, cu acordul sindicatelor, poate acorda concediu fara plata.

Somajul tehnic este una, iar CFP este alta ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata. corect? robertsega32 robertsega32 un angajator poate sa acorde unilateral concediu fara plata la toti angajatii, pentru perioade scurte de timp, din cauza dificultatilor economice? Pe ce baza? ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata mihaelaradu mihaelaradu Fabrica a dat in concediu fara plata in luna ianuarie ,februarie 18 zile.Cate zile se mai poate acorda concediu fara plata astfel incat salariatii sa nu aibe ... (vezi toată discuția)
Legalitatea reducerii programului de lucru 75% cyan cyan Daca societatea nu are contracte in derulare este legala trimiterea in concediu fara plata cate 5 zile pe luna numai a unei parti din personalul societatii ... (vezi toată discuția)