avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat ca PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat ca PFA

Buna ziua

Lucrez in domeniul IT, am primit o oferta de angajare de la o firma. Problema e ca domnii respectivi angazeaza prin PFA, adica vor sa fi angajat ca persoana fizica pe un salariu mic(minim pe economie) si restul trecut prin PFA cu norma fixa de venit.
As dori sa stiu cat este de legal si cat de mult imi complica mie existenta :) ?

va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 16:45, 20 Martie 2008
wake up , sunshine !!
Dak ai PFA si ctr de munca cu un SRL , toate darile ( somaj, CAS, CASS,impozite, etc, ti le plateste respectiva companie) PFA-ul mai plateste doar impozitul de 16%
Ce bine ca ai si fundament pentru parerea asta! S-a mai discutat si in alta parte aceasta problema (www.avocatnet.ro/content/for... ),
numai CAS nu se datoreaza datorita prevedilor unui ordin. Insa FASS se datoreaza.
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru pfa si ctr. drept de autor alice53 alice53 revin cu aceasta intrebare: ce impozite la stat plateste cel care are un ctr. drept de autor si daca te-ai infiintat ca PFA ? am intrebat ceva persoane si am ... (vezi toată discuția)
Plati pt pfa conf noului cod fiscal, care e angajat sibianul80 sibianul80 Buna ziua. Nici mie nu mi-e clar cat si ce am de platit. Sunt angajat la o societate cu norma intreaga. Pe langa asta am un PFA de prestari servicii pt ... (vezi toată discuția)