avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

am nascut in septembrie dar inca nu beneficiez de indemnizatie crestere copil,se aplica sau nu noua lege????
Cel mai recent răspuns: simionm , utilizator 21:34, 7 Decembrie 2010
Mamele care vor naste dupa 1 ianuarie 2011 vor beneficia doar un an de indemnizatia de crestere a copilului, ce va avea o valoare cuprinsa intre 600 si 3400 lei, a anuntat premierul Emil Boc, la finalul sedintei de luni. Masura adoptata nu afecteaza mamele care beneficiaza in prezent de indemnizatie. aici se spune clar...cele care nasc.si totusi premierul a lasat ceva cam"nelamurit". cele care au nascut anul acesta dar nu beneficiaza inca de indemnizatie crestere copil.nu am vazut textul de lege,dar pentru siguranta ta eu as renunta la cele cateva zile pe care le ai din concediu postnatal(banuiesc ca de aceea nu esti momentan in concediu crestere copil), pentru a nu avea surprize la anul.ca dupa cum vezi legile se schimba la noi in fiecare zi.nici macar eu care am fetita de 6 luni nu stau foarte linistita.pentru ca in prezent in Romania nu mai stii ce iti rezerva ziua de maine.bafta multa sa aiba parte bebelul tau de tine 2 ani pentru a-i oferi ingrijirea de care orice copil are nevoie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului Elisabeta C. Elisabeta C. Daca voi depune dosarul pt. concediu ICC in luna decembrie 2010 1) cand voi primi decizia de aprobare? 2) oficial voi fii in ICC din 1 decembrie chiar daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic/ccc - 07.dec.2010 bogdan_moraru bogdan_moraru Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce tot vorbeste domnul Boc. \"Pentru cei care au indemnizatia pentru copil in derulare durata concediului ramane de 2 ani iar ... (vezi toată discuția)
Ccc in cazul nasterilor suprapuse melcsy melcsy Buna ziua. situatia in care persoana care se afla cu primul copil in perioada de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului in baza OUG nr. ... (vezi toată discuția)