avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul pentru mamele care se intorc la lucru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul pentru mamele care se intorc la lucru inainte de a implini copilul 2 ani

Indemnizatia pentru mamele care se intorc la lucru inainte de implinirea 2 ani a copilului, adica situatia mea: fetita mea are 1 an si 9 luni si m-am intors la lucru de cateva zile!
Intrebarea mea este:" incepand cu data de 1 ianuarie 2011 care ar fi stimulentul de care beneficiez?":">
Cu repect
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 7 Decembrie 2010
Stimulentul este de 100 lei , intrucat legea se aplica pentru viitor ... daca v-ati fi intors la munca dupa 01.01.2011, atunci ati fi primit o prima de reintoarcere la munca de 500 de lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus 500 ron daca renunt la indemnizatia de crestere copil Fl0r3ntina Fl0r3ntina Buna ziua, Daca renunt la indemnizatia de crestere a copilului care are 1 an si 6 zile primesc un bonus de 500ron? sau sunt alte beneficii?Multumesc (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie szilvi szilvi Am nascut la 20 IUNIE 2009 si asi dori sa ma intorc la serviciu din martie 2011. Intebarea mea este ca pot beneficia de stimulent de insertie si cat? (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din ccc, stimulent de insertie user11 user11 Buna seara, Pe 3 decembrie 2011 fetita mea implineste un an. Eu beneficiez de indemnizatia de Ingrijire a copilului dupa legea veche (75% din ... (vezi toată discuția)