avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

bună seara,am fost la secretariatul A.N.A.F.unde am plătit taxa de poluare în noembrie 2008,dar nimeni nu ştie despre o asemenea cerere tip de restituire.mi sa spus că pot face doar contestaţie care trebue să dovedească ce contest,iar contestaţia îmi va fii respinsă pentru că trebuia depusă în termen de 30 de zile de la efectuarea plăţii taxei de poluare.vă mulţumesc :( ps ce ar trebui să contest??
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:31, 8 Decembrie 2010
s-a raspuns la celalalt subiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto pavelmita pavelmita am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)
Taxa auto aandrra aandrra stie cineva daca o taxa platita in 2008, dupa aparitia oug 50/2008 poate fi recuperata acum, avand in vedere ca termenul pentru procedura prealabila a ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 2008 si taxa poluare 2010 Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna, in 2008 in oct-noi am inmatriculat un vento din 94 platind taxa de poluare de 1000 de lei si RAR-ul aproximativ 300 de lei. La un vento identic, pe care ... (vezi toată discuția)