avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Darea in plata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Darea in plata

e cineva sufient de competent sa-mi explice si mie darea in plata, mai precis ce presupune conventia de dare in plata si cum ar trubui sa arate un asemenea document?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:43, 10 Martie 2008
Mai adauga la cerinta "suficient de liber incat sa stea cateva ore sa imi explice darea in plata si cum ar trebui sa arate un asemenea document" ;)
E un fel de contract de vanzare cumparare care in loc de achitarea pretului, pt. bunul vandut, se stinge un debit deja existent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație primire preț solicitată la vânzarea unui imobil cumpărat prin credit ipotecar, achitat în întregime Emilika40 Emilika40 Bună ziua, Vă rog să mă lămuriți de ce e necesară declarația de primire a prețului la vânzarea unui apartament cu credit ipotecar, pe care ... (vezi toată discuția)
Schimbarea unei datorii cu un apartament furgim furgim Buna ziua am imprumutat o suma de bani unei persoane si datorita faptului ca nu ii poate plati vrea sa-mi dea un apartament in schimb. Se poate realiza ... (vezi toată discuția)
Compensare datorii proces_ro proces_ro Am o datorie de achitat decisa prin sentinta judecatoreasca (pentru efectuarea de renovari de catre chiriasi in casa mea). Vreau sa achit datoria prin a ceda ... (vezi toată discuția)