avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii deduceri personale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

deduceri personale

AM un salariu de 1400 lei si un copil student in intretinere care are o bursa de merit de 290 lei,intrebarea este daca in acest caz beneficiez de deducere pt copilul student in intretinere.
Cel mai recent răspuns: m50maria , utilizator 10:08, 8 Decembrie 2010
Potrivit art.56 alin.3 C.fisc., persoana in intretinere poate fi sotia/sotul, copiii sau alti membri de familie, rudele contribuabilului sau ale sotului/sotiei acestuia pana la gradul al doilea inclusiv, ale carei venituri, impozabile si neimpozabile, nu depasesc 250 lei lunar.

Prin urmare, nu veti beneficia de deducere pentru copilul
multumesc frumos pentru raspuns ,speram ca au modificat aceasta suma,dat fiind faptul ca viata e asa scumpa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara vanatorul vanatorul Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Are dreptul la deducere suplimentara o mama a carei fiica in varsta de 20 de ani beneficiaza de pensie de ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit salarii oroian-rodica oroian-rodica Am urmatorul caz. As dori sa stiu daca salariatul are dreptul la deducere suplimentara in cazul in care are un copil student in anul III de facultate, ... (vezi toată discuția)
Deducere personala anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati : - pot beneficia de deducere personala copii peste 18 ani care inca urmeaza o forma de invatamant? forma de invatamant ... (vezi toată discuția)