avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Contraexpertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Contraexpertiza

in cadrul unui proces am platit efectuarea unei expertize topo, expertiza ce s-a dovedit a fi facuta total eronat si culmea in favoarea adversarului. am dreptul la o noua expertiza?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:28, 9 Decembrie 2010
Nu. Faceţi obiectiuni la raportul de expertiza pe care sa le depuneti cu 5 zile inainte de termenul de judecata.
Formulati obiectiuni la raportul de expertiza,iar daca acestea sunt respinse sau dupa ce vi se raspunde si sunteti nemultumita de raspunsul da de expertul desemnat de instanta ,aveti posibilitatea sa solicitati efectuarea unei noi expertize de catre trei experti.
Este recomandabil sa angajati un expert-parte,daca aveti posibilitati materiale,pentru a va asigura apararile din punct de vedere tehnic pentru a va stabili obiectiunile si apoi obiectivele unei viitoare noi expertiza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de expertiza depus in instanta de catre un expert judiciar topo. care este suspendat ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua va rog mult de tot daca e posibil sa-mi raspundeti la problema mea. Am solicitatat in Instanta o expertiza topo (vecinii au mutata gardul cu 2m pe ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara topo ContSters238389 ContSters238389 As avea o intrebare. Am solicitat instantei o expertiza topo si totodata un expert parte.Vecinul a intrat cu gardul pe terenul meu cu cca. 100mp conform ... (vezi toată discuția)
Model sau antet obiectiuni expertiza tehnica topo marius_cristian marius_cristian buna ziua. as vrea si eu sa formulez citeva obiectii la o expertiza tehnica topo si nu am idee cum trebuieste formulat un antet. va rog insistent si frumos sa ... (vezi toată discuția)