avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajator roman - lucru in Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajator roman - lucru in Italia

Buna ziua,

Doresc sa angajez o persoana pe functia de project manager in Romania dar activitatea sa si-o desfasoare in Italia. Perioada este de 2 ani. Care sunt conditiile de respectat si cum ma sfatuiti sa procedez?
Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
ContSters76351, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters76351 , utilizator 09:44, 14 Decembrie 2010
Mai intai trebuie sa aveti in vedere prevederile art. 18 din Codul Muncii, astfel, contractul individual de munca trebuie intocmit respectandu-se si aceste prevederi.
Multumesc pt raspuns. Ma intereseaza mai mult care sunt conditiile din Italia si ce prevede legislatia locala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in domeniul ssm Utilizator_2 Utilizator_2 Ma intereseaza daca se poate sa obtin abilitarea in domeniul SSM doar pe baza unei adeverinte de la fosta companie unde am activat. Am urmatoarea vechime in ... (vezi toată discuția)
Art18 cm, delegatie si detasare iadriana iadriana Buna. Am participat la mai multe discutii legate de aceasta problema, a desfasurarii unor activitati in strainatate si nu sunt pe deplin lamurita, care ... (vezi toată discuția)
Relatii de munca alm0nd0 alm0nd0 Am o mica problema. In situatia in care am angajati pe un punct de lucru in localitatea de domiciliu, dar de fapt desfasor activitate cu acestia in alta ... (vezi toată discuția)