avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

Se poate incheia contract de arenda , pentru o suprafata de teren agricol in scopul exploatarii agricole , cu mostenitorul proprietarului din titlul de proprietate(acesta fiind decedat) in situatia in care nu a fost facuta succesiunea dar acesta are rol la primarie si plateste impozit pentru acel teren?
Cel mai recent răspuns: Danut Ruse , Avocat 12:44, 8 Decembrie 2010
Puteti incheia un contract de arenda cu mostenitorii fostului proprietar decedat, in situatia in care acestia va pun la dispozitie Anexa 24 de la Primarie unde sunt indicate toate persoanele ce au vocatie succesorala, precum si terenurile ce compun masa succesorala a defuncului. In cazul in care sunt mai multi mostenitori incheiati contractul de arenda cu toti mostenitorii.
Este indicat, totusi sa se dezbata succesiunea, intru-un timp cat mai scurt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe teren Claudia F. Claudia F. Buna ziua ! Situatia mea se prezinta in felul urmator : In urma decesului mamei in 2002, a ramas o mostenire cuprinzand o suprafata de teren agricol ... (vezi toată discuția)
Arendare teren extravilan RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua, Vreau sa arendez 12 ha teren extravilan. Pe titlul de proprietate al terenului este trecut bunicul meu care a decedat. Cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)