avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecin care ma inunda constant si nu-i pasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecin care ma inunda constant si nu-i pasa

Buna ziua
am o problema cu vecinu de deasupra care ma inunda de ceva vreme si nu-l intereseaza. As vrea sa-l dau in judecata si vreau sa stiu care-i procedura si daca am ceva sanse de castig. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kalynda , utilizator 15:13, 16 Decembrie 2010
Il puteti da in judecata. O sa aveti nevoie de cativa martori si de facturile aferente reparatiilor pe care le-ati efectuat.
Factura de la zugrav si factura de la materiale?
Pentru eventuala actuonare in instanta,pentru probarea sumelor pe care intentionati sa le obtineti de la persoana in cauza,se impune sa depouneti documente justificatoive
Pe viitor ,pentru preintampinarea situatiilor neplacute incheiati asigurare facultativa a locuintei care sa acopere si astfel de situatii
Bonurile sau facturile pe care le puteti aduna. Orice pretentie trebuie dovedita cu mijloacele de proba care va stau la dispozitie ( inscrisuri, martori, expertiza ). Nu se poate emite o pretentie ce nu poate fi dovedita.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
Mircea Teis, Avocat
Pe viitor, o asigurare facultativa si nu mai trebuie sa va bateti capul cu nimic! Isi recupereaza firma de asigurari banii de la vecin, nici o grija!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugerea tavanului prin inundatii repetate ancamargareta ancamargareta Din anul 2011, de cand am devenit proprietara a unui apartament, prin mostenire de la parinti, ma confrunt cu urmat. problema: vecinul situat deasupra are ... (vezi toată discuția)
Am fost inundat de vecinul meu a 3-a oara anticoade anticoade Buna ziua. De curand am fost inundat de catre vecinul meu a 3 oara in 14 zile de fiecare data am vb cu el si ma minte intruna ca va repara .Doresc sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Apartament inundat sistematic marinelapedestru marinelapedestru In anul 2003 am devenit proprietara unui apartament. Am aflat ulterior ca in anul 1975 s-a constuit in podul cladirii un apartament care are baia si bucataria ... (vezi toată discuția)