avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Prima de vacanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Prima de vacanta

As vrea sa ma ajutati cu un sfat.Sunt functionar din 1 august 2010 si am avut concediul in luna octombrie 2010. Pana la 1august 2010 am fost personal contractual la aceeasi primarie.As dori sa-mi spuna cineva daca pot beneficia de prima de vacanta si pe ce perioada?
Cel mai recent răspuns: anin 312 , utilizator 15:00, 8 Decembrie 2010
De prima de vacanta beneficiati doar pentru perioada cat ati fost functionar public (se acorda proportional).
da bineintels ca beneficiezi de prima de vacanta , doar ca ti se calculeaza prima doar din luna august , de cand esti functionar:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta functionari publici nicoleta74 nicoleta74 Buna ziua, am o problema la care, ca de obicei, pentru rezolvare sunt mai multe pareri. Suna cam asa: am avut calitatea de functionar public pana la data de 1 ... (vezi toată discuția)
Prima de vacanta rody_ianis rody_ianis Buna ziua. Va rog sa-mi clarificati urmatoarea dilema in legatura cu prima de vacanta pe anul 2010.Deci, in ian. 2010 am facut planificarea c.o. pe 2010 ( ca ... (vezi toată discuția)
Prevederi referitoare la salarizare incalcate, cine poate fi sesizat? zama cristian zama cristian Speta: In ianuarie 2010, la stabilirea salariului unui insp.specialitate gr.II, personal contractual, s-a luat in calcul suma maxima prevazuta in anexa II a ... (vezi toată discuția)