avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata arenda : in natura sau bani?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata arenda : in natura sau bani?

Buna ziua. . .Am cautat pe forum un posibil raspuns dar nu am gasit. . .Urmeaza sa inchei un contract de arendare a unui teren agricol (eu fiind arendator). in suprafata de 7 ha.
Intrebare: Cum e mai avantajos pentru mine, sa cer un nivel (procente) din productia obtinuta sau o suma fixa de bani ?
Cu multumiri. . .
Cel mai recent răspuns: nora-georgeta , utilizator 15:33, 8 Decembrie 2010
Clauza sa specifice ca se va plati x% din valoarea totala a productiei realizate dar nu mai putin de Y lei.
Multumesc pentru raspuns. . .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arendare intre doua sc cu acelasi proprietar? ContSters156394 ContSters156394 O societate comerciala care are in posesie un teren arabil, poate incheia un contract de arendare cu o alta SC, al carei obiect sa fie acest teren? Cele doua ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru incheierea unui contract de arenda. Ipj Ipj Buna seara prieteni, va solicit un sfat pentru a putea incheia un contract de arenda pentru o suprafata de teren. In urma cu zece ani in localitatea mea ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi aratati un Contract cadru de Arenda in speta pentru arendarea unei suprafete considerabile de pamant ( peste 90 HA ... (vezi toată discuția)