avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scoatere de sub urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scoatere de sub urmarire penala

Daca intr-un dosar sa obtinut scoatere de sub urmarire penala iar in termenul celor 20 de zile(a trecut deja un an) de contestare a ordonantei procurorului de caz NU SA FACUT CONTESTAREA , Procurorul de caz mai poate redeschide urmarirea penala?

Cind se considera scoaterea de sub urmarire penala DEFINITIVA.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 19:06, 14 Iunie 2012
Daca am fost scos de sub urmarire penala de procuror,partea care mi-a facut plingerea mai poate sa aiba alta cale de atac?Pe scurt:
1. Acum 10 ani am fost cercetat penal si am fost condamnat sa platesc o amenda.
2.Partea vatamata a facut la judecatorie plingere impotriva hotaririi procurorului.
3.Judecatoria a trimis la Politie sa reinceapa urmarirea penala.
4.Politia m-a anchetat iarasi.
5.Din nou procurorul mi-a trimis o hirtie prin care sint anuntat ca am fost scos de sub urmarire penala si nu mi-a dat nici macar amenda.
Poate sa ma mai puna pe drumuri reclamangiul?Mai poate face plingere si impotriva celui de-al doilea procuror?Faptele de care m-a acuzat,oricum s-au prescris.O sa scap vreodata de acest nebun?
Va multumesc pentru raspuns!
Părerea mea este să nu mai faceţi dvs. alte demersuri.
Nu ştim dacă i-a fost comunicată soluţia şi reclamantului.
Acesta poate în termen de 20 de zile de la comunicare, să facă plângere.
Ar fi bine să nu deveniţi dvs reclamagiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere impotriva rezolutiilor procurorilor ContSters75393 ContSters75393 Pot face plingere impotriva rezolutiei de NUP asupra mai multor persoane daca a trecut mai bine de un an jumate.Nu mi sa comunicat sub nici o forma ca as avea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - nelamuriri Nina1 Nina1 S-a format un dosar penal ca urmare a plangerilor pentru infractiuni de fals si uz de fals impotriva a trei persoane: o persoana fizica ce a realizat falsuri ... (vezi toată discuția)
Infirmarea solutiei procurorului de catre procurorul ierarhic superior / termen cab av mircea bobosa cab av mircea bobosa exista un termen prev de lege dupa care solutia data de procuror ramane definitiva? speta>... solutie de 18 indice 1 pt loviri comunicata si amenda platita... ... (vezi toată discuția)