avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi poate explica cineva Art. 844. Codul civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi poate explica cineva Art. 844. Codul civil

Art. 844. Dacã dispozitia prin acte între vii sau prin testament, constituie un uzufruct sau o renditã viagerã, a cãrei valoare trece peste cantitatea disponibilã, erezii rezervatari au facultatea de a executa aceste dispozitii sau de a abandona proprietatea cantitãtii disponibile.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 17:38, 8 Decembrie 2010
Tratatul de drept succesoral, Francisc Deak pg 352. asta ca sa nu dau copy paste ce zice acolo. spor la citit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la moștenire? ralukec ralukec Bună ziua, am nevoie de puțin ajutor. Părinții mei au divorțat când eu aveam 7 ani, acum am 24. Eu am rămas cu mama, iar cu tata nu am mai ținut ... (vezi toată discuția)
Mama mea vrea sa dea apartamentul uneia dintre cele 4 fete ale ei ;are nevoie de semnatura celorlalte?? Lumy2011 Lumy2011 Buna ziua, Doresc un sfat de la dvs.-cum ar trebui sa procedam ca sa fie in regula. Mama mea doreste sa -mi dea apartamentul ei mie ,eu fiind ... (vezi toată discuția)
Testament perrla perrla Am citit astazi pe forum cateva spete si raspunsurile date acestora, insa nu prea am vazut consens in elaborarea acestora.#-o#-o As dori sa ma luminati in ... (vezi toată discuția)