avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori

am fost casatorta 10 ani am o fetita de 5 ani jum iar sotul meu ma ameninta ca o sa o audieze si pe ea la tribunal avocatul meu mi a spus ca o sa fie ascultata de un psiholog nu de judecator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:58, 9 Decembrie 2010
in jurul varstei de 10 ani, copiii se audiaza de judecator in camera de consiliu. fetita dvs e prea mica sa va ceara judecatorul s-o aduceti
veti primi vizita celor de la autoritatea tutelara sa vada cum o ingrijiti, in ce conditii creste, o vor intreba cate ceva pe micuta..., raportul lor se va depune la dosar
Copiii se audiaza de catre magistrati,la Camera de consiliu,dupa implinirea varstei de 10 ani.
Sustinerea sotului dvs are doar darul sa va ameninte,neexistand asemenea prevederi legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa-mi duc copilul la tribunal la audieri  stafie m          stafie m in procesul fond-program vizita minor mi sa cerut sa duc copilul de 7 ani la tribunal la audieri si vreau sa stiu cine o sa-l audieze ? ce intrebari o sa i se ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor - op Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Urmare a divortului, fiica mi-a fost incredintata spre crestere si educare, iar fostei sotii baietelul. In favoarea mea s-a stabilit un program de vizita ... (vezi toată discuția)
Divort. g_b g_b buna,sunt in divort,am 2 copii de 14 respectiv 10 ani. fata cea mare nu vrea sa vina la tribunal la data procesului.din motiv ca e rusine. ce se intimpla daca ... (vezi toată discuția)