avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... spor de dispozitiv
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

spor de dispozitiv

la primarie curtea de conturi cere suspendarea acordarii sporului de dispozitiv prin decizie a directorului, solicit spete asemanatoare de contestatie in instanta
Cel mai recent răspuns: carmen_miron , utilizator 08:49, 9 Decembrie 2010
cu tot respectul primaria nu are dreptul la spor de dispozitiv, nu o zic eu ci un Recurs in Interesul Legii nr 37/2009 - publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 217 din 07/04/2010

Dispoziţiile art. 13 raportat la art. 47 din Legea nr. 138/1999 privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului militar din instituţiile publice de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, precum şi acordarea unor drepturi salariale personalului civil din aceste instituţii se interpretează în sensul că indemnizaţia de dispozitiv lunară în cuantum de 25% din salariul de bază, prevăzută de art. 13 din acest act normativ, se acordă funcţionarilor publici şi personalului contractual care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor şi în instituţiile publice din subordinea ministerului, precum şi personalului care îşi desfăşoară activitatea în serviciile comunitare din subordinea consiliilor locale şi a prefecturilor care au beneficiat de acest drept salarial şi înainte de transfer sau detaşare din cadrul fostului Minister de Interne.

Obligatorie, potrivit art. 329 alin. 3 din Codul de procedură civilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de dispozitiv nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro indemnizatia de dispozitiv data de primari este legala (vezi toată discuția)
Spor dispozitiv zama cristian zama cristian Buna ziua. Sunt angajat al unei primarii ca Sef serviciu situatii de urgenta.Chiar daca acest post pp.deplasari numeroase in teren(interventii, controale, ... (vezi toată discuția)