avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Grila de salarizare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Grila de salarizare functionar public

Sunt incadrat ca referent de specialitate gr. superior tr. 2,la Primaria unui mun. cu peste 20.000 de locuitori . Datorita faptului ca la serv . resu umane este un adevart haos cu noua grila de salarizare, vreau sa stiu si eu care este noul salariu. Ca sporuri am beneficiat de; sp. de dispozitiv-25%si vechime tot 25%. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: iuliurs , utilizator 08:12, 18 Februarie 2010
Referent de specialitate grad superior treapta 2... asta inseamna SSD. Daca este adevarat, iata modul de calcul: salariu de baza la 31.12.2009: 894 RON. spor dispozitiv: 224 RON, spor vechime: 224 RON. Noul salariu de baza de la 01.01.2010 (cele 3 insumate) = 1342 RON.
Care e treaba cu sporul de dispozitiv ?
Sporul de dispozitiv este unul din sporurile care este prevazut in Legea 330/2009, dar nu are la baza o lege speciala care sa il reglementeze. Pe ce baza il acordati?
Acest spor se acorda in baza art. 13 din legea 138/1999, privind salarizarea si alte drepturi ale personalului militar din institutiile publice de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, precum si acordarea unor drepturi salariale personalului civil din aceste institutii, coroborat prevederile punctului 9.2, si 31.1 din OMAI 275/2002 pentru aplicarea prevederilor legale referitoare la salarizarea personalului militar si civil din Ministerul de Interne, asa cum au fost ele modificate prin OMAI 496/28.07.2003.
Daca permiteti o intrebare, grilele din legea cadru cind se vor aplica, daca se vor aplica vreodata.
Multumesc
Singurul care stie raspunsul la aceasta intrebare, care ne framanta pe toti, este doar dl. Boc in persoana:D (se pare ca dansul are toate raspunsurile, dar nu avem noi, astilalti, suficienta minte ca sa le intelegem):))

Alte discuții în legătură

Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu administratia publica locala All123 All123 Buna seara. Am o nelamurire legata de calculul salariului si as dori sa ma ajutati daca este posibil. As vrea sa stiu ce salariu ar trebui sa aiba un referent ... (vezi toată discuția)
Salarizare zama cristian zama cristian Conform carei legi este remunerat personalul contractual din administratia publica in prezent? Se tine seama de L 330?Ref de spec.III, care in L 330/2009 nu ... (vezi toată discuția)