avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Grila de salarizare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Grila de salarizare functionar public

Sunt incadrat ca referent de specialitate gr. superior tr. 2,la Primaria unui mun. cu peste 20.000 de locuitori . Datorita faptului ca la serv . resu umane este un adevart haos cu noua grila de salarizare, vreau sa stiu si eu care este noul salariu. Ca sporuri am beneficiat de; sp. de dispozitiv-25%si vechime tot 25%. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: iuliurs , utilizator 08:12, 18 Februarie 2010
Aveti perfecta dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu administratia publica locala All123 All123 Buna seara. Am o nelamurire legata de calculul salariului si as dori sa ma ajutati daca este posibil. As vrea sa stiu ce salariu ar trebui sa aiba un referent ... (vezi toată discuția)
Vechime inclusa in salariu? cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, sunt detasata de ceva timp de la o firma privata in sectorul bugetar. In contractul pe care l-am semnat cu firma privata nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)