avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar - dificultati la plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar - dificultati la plata

In 2007 am facut un credit ipotecar de 60000 euro. La vremea respectiva sotul beneficia de pensie militara anticipata si in paralel lucra la o companie de stat avand si salariu, iar eu fiind bugetara ,venitul permitand sa ne facem acest imprumut ..de anul trecut sotul a fost disponibilizat pt. ca avea cumul pensie cu salariu..iar salariul meu de bugetar a fost diminuat nu cu 25% cum au zis guvernantii ci cu aproape 41%..rata lunara la banca era de 550 Euro..din luna august n-am mai putut plati integral ,ci doar cate 1000 lei ..am fost la banca si am dus o serie de negocieri cu ei ,ultima oara facand o cerere in care doream o perioada de gratie de un an in care sa platesc jumatate din rata(bineinteles toate acestea la indicatiile celor doi negociatori ai bancii)...a trecut aproape o luna si n-am primit nimic scris de la banca...Ce se poate intampla ..multumesc.
Cel mai recent răspuns: Luciaturcescu , utilizator 10:50, 10 Decembrie 2010
Din pacate o eventuala reesalonare va este acceptata, in general, doar daca aveti restante zero. Chiar si asa, insa, nu va garanteaza nimeni ca vi se accepta reesalonarea. Va trebui sa gasiti o solutie, pt ca in final veti ramane fara acel imobil, la care de bine de rau ati achitat cate ceva, chiar daca in mare parte dobanda, si nesemnificativ din valoarea imobilului.
Succes!
am divortat de un an. fosta sotie a deschis partajul si printre alte bunuri (4apt..o casa cu etaj, pamant 10000m) ,eu mai am un apartament mostenire de la parintii mei..intra si acesta in partaj ?(mentionez ca am fost casatoriti 15 ani si avem o fetita de 14 ani)..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac cand banca refuza sa-mi diminueze dobanda la un credit in euro? ella_ccd ella_ccd In 2008 am contractat un credit de nevoi personale,in Euro, la banca UniCredit Tiriac cu rata dobanzii de 11.95% pe an. In anul 2009 am solicitat o ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat icteo icteo Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca pe o garsoniera. La momentul X garsoniera valora 75.000 de euro, si banca mi-a acordat un imprumut de ... (vezi toată discuția)
Imobiliare catipopa catipopa ACUM 3 ANI AM FACUT UN CREDIT IPOTECAR IN VALUTA(DOLARI). LUCREZ IN SISTEMUL BUGETAR SI EU SI SOTUL, SI VENITURILE NOASTRE AU SCAZUT. SUNTEM IN IMPOSIBILITATEA ... (vezi toată discuția)