avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme incredintare minor recunoscut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme incredintare minor recunoscut

in tinerete am recunoscut un copil care nu era al meu.M-amcasatorit cu mama sa si am fost casatoriti 3 ani dupa care am divortat.In cererea de divort nu am facut referire la copil ca nefiind din casatorie,astfel ca instanta nu s-a pronuntat cu privire la incredintarea minorului.Acum cand sa-i faca buletin i s-a cerut hotararea de incredintare a minorului.Cine trebuie sa deschida actiunea de incredintare?Copilul a fost la mama.Instanta ma obliga la plata pensiei de intretinere?
Cel mai recent răspuns: ContSters181171 , utilizator 15:22, 9 Decembrie 2010
mama va cere incredintarea copilului in instanta. in legatura cu pensia, daca mama nu cere, poate nu se va stabili o suma
am uitat sa intreb daca mama poate sa trimita cererea si prin posta pentru ca in prezent nu este in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine face cererea pt inredintare minor? ContSters181171 ContSters181171 am un copil recunoscut din afara casatoriei.M-am casatorit cu mama apoi am divortat.In cererea de divort nu am mentionat nimic de copil.Copilul a ramas la ... (vezi toată discuția)
Al 2 a oara la divort cu o singura persoana myo myo Buna seara!, Sunt casatorita , a 2 a oara cu acelasi barbat. In timpul primei casatorii a rezultat un copil -acum are 14 ani- la primul divort mi-a fost mie ... (vezi toată discuția)
Refuza programul de vizita stabilit.. Emirac40 Emirac40 Uitati pe scurt cum sta treaba: Acum doi ani am fost dat in judecata de catre mama fiului meu (cu care n-am fost insurat)pentru stabilirea unei pensii de ... (vezi toată discuția)