As vrea sa achizitionez un teren inafara Bucurestiului , doar ca actualul propietar nu are decat 2 chitante de mana pe acel teren. Am inteles ca intai trebui incadrat terenul in "schema comunei" si abia apoi se pot face demersurile pentru acordarea titlului de propietate actualului propietar.
Dar daca titlul de propietate a fost acordat deja altcuiva, actualul propietar nu mai poate primi acest titlu pentru ca nu se poate acorda la doua persoane. #-o
1) in cazul in care acest titlu s-a acordat deja altcuiva ce se mai poate face?
2) daca voi face un contract de vanzare-cumparare cu acest domn, eu nu voi primi un titlu de propietate pe teren?
Nu am cunostinte in domeniu si de aceea apelez la ajutorul dvs. S-ar putea ca intrebarile sa vi se para puerile dar totusi este posibil ca o persoana care a detinut acest terea acum 30 ani sa aibe titlu de propietate si urmatorul cumparator sa nu mai aiba.
1) Pot sa-mi aleg daca vreau sa detin acest titlu sau nu? Sau exista niste proceduri pe care toata lumea trebuie sa le respecte.
2) Domnul respectiv spunea ca acele chitante au fost facute la notar si totusi cand am mers la acelasi notar acesta mi-a zis ca intr-un proces de v-c aceste chitante nu sunt considerate valide ( nu prea am inteles ce a vrut sa spuna cu asta)
Nici eu nu prea reusesc sa inteleg ce vreti dv. sa spuneti. Apoi, v-am intrebat mai multe lucruri decat mi-ati raspuns.
Cred ca la un avocat trebuie sa va opriti cu toate actele. calea de urmat se stabileste dupa o discutie serioasa, dupa investigatii si studiul actelor.
Daca puteati veni cu mai multe amanunte, ok, dar asa nu avem in baza caror date sa va dam o solutie.