avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... decizia curtii de conturi nu se poate contesta?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

decizia curtii de conturi nu se poate contesta?

Stie cineva de existenta unui ordin, a unei ordonante care da nulitate contestatiilor facute la deciziile curtii de conturi? Recent a avut cineva proces cu cei de la curte si i s-a respins deoarece zic ei ca exista un ordin al justitiei care da nulitate contestatiilor facute la deciziile curtii. Intr-un cuvant ei au voie sa faca ce vor si nu pot fi contestati? In ce tara traim ???
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:30, 10 Decembrie 2010
probabil a inteles gresit despre ce era vorba. orice decizie a Curtii de Conturi poate fi contestata in instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa castig acest proces ? Vnina Vnina Lucrez la stat-spital si anul trecut curtea de conturi a observat ca managerul spitalului a gresit salariile si a hotarat ca suntem obligati sa restituim ... (vezi toată discuția)
Executare silita a deciziei de imputare aleodor27 aleodor27 Este vorba despre o decizie de imputare emisa unui fost angajat, functionar public, prin care, in urma unui control al Camerei de Conturi s-a dispus ... (vezi toată discuția)