avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nu stie ce sa faca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

nu stie ce sa faca

din moment ce i s-a deschis dosar penal i s-a trimis citatii tot timpul trebuie sa ii dea BANII SAU VA FI INCHIS DAR PROBLEMA E CA NU VINE NIMIC INAPOI
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:26, 9 Decembrie 2010
Exista o hotarare definitiva de condamnare?Sau acum este pe rolul instantei?De unde stiti dvs.ca daca nu ii da banii va fi inchis?Eu nu as fi asa sigur....

andymaurul
buna seara in primul rand si va multumesc pt raspuns. asa mi-a spus ea ca trebuie sa se prezinta sa dea un raspuns ori da banii ori va fi arestat. dar nu mai da nimeni de el . insa as vrea sa va intreb de ce nu sunteti sigur?
nicidecum nu va fi arestat pt asa ceva.
dar ce i se poate intamla fata e inca minora trebuie sa plateasca in vreun fel
Pentru ca ar trebui sa existe o hotarare definitiva in speta,or din ceea ce ne relatati se pare ca nu exista.
Din moment ce nici macar nu se stie unde este....cu exactitate.Daca dosarul se afla la politie sau la parchet si cumnata dvs.stie cu certitudine unde se afla sotul de ce nu solicita comisie rogatorie?

andymaurul
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
andymaurul, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt parte vatamata intr-un proces penal Denisa_Maria Denisa_Maria Buna ziua.In urma cu foarte mult timp l-am dat in judecata pe fostul sot pt marirea pensiei de intretinere.Tribunalul a dat o hotarare prin care il obliga la ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere GMarilena GMarilena Buna ziua.De aproximativ 3 ani nu am mai primit nimic din pensia de intretinere.La ora actuala ne judecam pt neplata cu rea intentie a pensiei.Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Este legala citarea prin telefon? picika picika buna am fost sunat de catre un politist din timisoara (350 km de la mine) ma intrebat daca eu sunt XY,am zis da,a cerut adresa mea si a zis ca trebuie sa merg ... (vezi toată discuția)