avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nu stie ce sa faca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

nu stie ce sa faca

din moment ce i s-a deschis dosar penal i s-a trimis citatii tot timpul trebuie sa ii dea BANII SAU VA FI INCHIS DAR PROBLEMA E CA NU VINE NIMIC INAPOI
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:26, 9 Decembrie 2010
Inseamna ca avocata cumnatei dvs este pe langa acest dosar.In dosar trebuie sa se afle dovada citarii inculpatului,iar in incheierile de sedinta se specifica daca exista probleme in ceea ce priveste procedura de citare.

andymaurul
cum poate afla ca avocata nu isi face datoria ce se poate face
Sa se duca la arhiva,sa ceara dosarul si sa se uite in el.

andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt parte vatamata intr-un proces penal Denisa_Maria Denisa_Maria Buna ziua.In urma cu foarte mult timp l-am dat in judecata pe fostul sot pt marirea pensiei de intretinere.Tribunalul a dat o hotarare prin care il obliga la ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere GMarilena GMarilena Buna ziua.De aproximativ 3 ani nu am mai primit nimic din pensia de intretinere.La ora actuala ne judecam pt neplata cu rea intentie a pensiei.Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Este legala citarea prin telefon? picika picika buna am fost sunat de catre un politist din timisoara (350 km de la mine) ma intrebat daca eu sunt XY,am zis da,a cerut adresa mea si a zis ca trebuie sa merg ... (vezi toată discuția)