avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parinti separati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parinti separati

m-am separat de sotia mea, copilul de 1,5 ani a ramas in grija ei. imi poate interzice sa vad copilul si sa il iau si eu acasa la mine cand e posibil?? dar daca vreau sa il vad zilnic?
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 23:35, 9 Decembrie 2010
daca nu va intelegeti amiabil, va trebui sa cereti drept de vizita in instanta
Buna seara.

Domnule,indiferent de motivele dvs.de separare,sunteti constienti amindoi ca nu trebuie sa sufere copilul.Am incredere in ambii ,ca veti avea discutii civilizate si veti gasi o cale de mijloc.Lasati dvs.garda jos pentru inceput ,daca altfel nu se poate.
Veti vedea ca in timp totul se va domoli,si nu se stie niciodata ce va rezerva viata,poate va consolidati casnicia.
Eu va doresc numai bine.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare program de vizita gabi.s gabi.s Buna ziua, Tinand cont ca m-am mutat cu copilul in alt judet si ca incepand cu acest an minorul incepe scoala as vrea sa atac programul de vizita stabilit ... (vezi toată discuția)
Am dreptul de a interzice soțului să vadă copiii în cazul în care suntem despărțiți? KarinaParker KarinaParker Am dreptul de a interzice soțului accesul sa își vadă copiii în cazul în care suntem despărțiți? Nu suntem divorțați pentru ca el nu vrea sa îmi ... (vezi toată discuția)
Ore de vizita mihamiha14 mihamiha14 cum pot obtine dreptul de vizita al tatalui doar in prezenta mea?fetitza are 5 ani si mi-a fost incredintata mie,in prima hotarare am obtinut vizite doar in ... (vezi toată discuția)