avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executor judecatoresc

Buna seara,

Am si eu o intrebare si anume daca am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru care trebuie sa apelez la un executor judecatoresc pentru punerea in executare este obligatoriu sa apelez la unul din judetul in care se afla imobilul de executat?
De exemplu daca sunt din Craiova si trebuie sa fiu pus in posesie cu un teren ce se afla in Craiova, trebuie neaparat sa apelez la un executor din Craiova sau pot sa apelez la un altul din alt judet?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Consilier juridic 10:11, 10 Decembrie 2010
Executarea silita poate fi intreprinsa numai de executor local
Au o jurisdictie.
Si pentru a afla intiderea cui trebuie sa ma adresez. De unde pot afla?
Cel mai simplu este sa cautati pe site-ul unej (uniunea nationala a executorilor judecatoresti) numele executorilor din localitatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare executare silita perlutza perlutza Buna seara, Am obtinut in litigiu de munca o hotarare definitiva si irevocabila. As vrea sa va intreb cum se procedeaza in continuare ? Se legalizeaza ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit si castigat si proces de retrocedare apor apor un teren de x hectare am revedicat prin mostenire legala si pe care ulterior a trebuit sa castig si in instanta dar totul e bolcat la aplicarea hotarari ... (vezi toată discuția)