avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren mostenit si castigat si proces de retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren mostenit si castigat si proces de retrocedare

un teren de x hectare am revedicat prin mostenire legala si pe care ulterior a trebuit sa castig si in instanta dar totul e bolcat la aplicarea hotarari judecatoresti si depesind limitele de raspuns oficial, cu scuzele in vigoare de catre judeti....ce fac?......legea nui e lege si o hatarare judecatoreasca irevocabila nu se aplica in tara asta ?

Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 09:25, 3 Iunie 2015
Apelati la un executor judecatoresc pentru punerea in executare a hotararii, intocmirea procesului-verbal de situatie, punerea efectiva in posesie, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face o plangere in instanta marfan marfan Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face o plangere in instanta, pe motiv ca primaria nu pune in aplicare o sentinta definitiva si irevocabila de punere in ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren f71l82m28 f71l82m28 Buna ziua! Bunicul meu detine impreuna cu fratele sau un teren pe care il mostenesc de la parinti. Au mers in instanta pentru impartirea terenului si au ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de punere in posesie officemvp officemvp Am avut un proces cu primaria privin revendicarea unui teren si am castigat prin hot def si irev. acest terenul Va intreb daca pot, sa solicit Primariei,in ... (vezi toată discuția)