avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot ajunge la inchisoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot ajunge la inchisoare?

buna ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.va rog tare mult.am fost zilele trecute intr-un supermarket si bineinteles dupa ce am pus in cos ce aveam de cumparat m-am hotarat sa bag si sub geaca cateva produse de mancare in valoare de 280 ron.la casa de marcat am platit ce aveam in cos dar ce aveam sub geaca nu.m-au oprit agentii de paza m-au condus intr-o camera au chemat politia ,produsele le-au recuperat toate intacte.iar politia a inceput sa scrie declaratie.mi s-a certu si mie sa scriu,dar eram prea bulversat si nu stiam ce sa scriu asa k nu am dat nici o declaratie.ce ma sfatuiti sa fac.sa merg la politie sa dau o declaratie?ce mi se poate intampla ? se poate ajunge la inchisoare?va rog astept un raspuns cat mai urgent
asa mi-a zis k va deveni avocat?cred k este un practicant?dar si suma mi se pare destul de mare ? si nici macar nu e avocat?si atitudinea?ca pot fi sigur arestat?
Despre arestare nici nu se pune problema, fiti linistit! Cautati un avocat si nu un escroc! Succes!
Daca va deveni avocat,deocamdata nu este si deci nu are dreptul sa practice aceasta meserie.
Sunt firme serioase de avocatura,sunt avocati cu reputatie si pe acest form si in alte parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat? micutzul_hotz micutzul_hotz buna ziua. am si eu o problema legata de furt.acum o luna m-am dus intr-un supermarket sa imi cumpar o paleta de tenis de masa. am luat una, m-am dus la casa ... (vezi toată discuția)
Va rog, ajutati-ma cu cateva raspunsuri si sfaturi!! ContSters75280 ContSters75280 in primul rand as vrea sa va spun ca imi e tare rusine de ceea ce am facut si sunt foarte speriata de ceea ce va urma... ieri, marti 13 ianuarie, am fost ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sebycristian sebycristian Buna ziua am si eu o problema in urma cu 6 luni inro seara am baut cu varul meu destul de mult mam imbatat foarte tare si am intart intro institutie de unde am ... (vezi toată discuția)