avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz proba biologica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz proba biologica

Organe de politie a oprit un sofer care nu este obisnuit cu drepturilor si obligatiilor soferilor in tara, pentru ca lucreaza in Spania. In 5 decembrie trecut, a baut doua bere, si a vreut sa schimb de loc masina sa se aparca masina intr-un loc mai sigur, si a fost vazut de un agent, ce dupa care fusese deja pe jos pe trotor, li-a cerut documentele. Agentul a solicitat sa vina echipaj de politie. A fost dus la sectia pentru verificarea actelor masina. Acolo a refuzat proba cu aparatul DRAGER, dupa care a fost dus la spital, si acolo a refuzat proba biologica. Politia nu li-a dat voie sa sun pe avocatul sau. Ce poate alega si cum poate sa salvez.
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
Alvaro Liniers, Avocat
Acest aspect poate schimba mult solutia juridica.
Daca era spaniol un avocat dibaci sau abil putea obtine tot ce se putea obtine daca era cetatean spanil...
Daca este cetatean roman...ar avea sanse ...dar avocatul are mult mai mult de lucru...

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Acest aspect poate schimba mult solutia juridica.
Daca era spaniol un avocat dibaci sau abil putea obtine tot ce se putea obtine daca era cetatean spanil...
Daca este cetatean roman...ar avea sanse ...dar avocatul are mult mai mult de lucru...

avocat Claudiu Lascoschi

:D

Si daca era grec cu avocatul mai putin "dibaci" ?
Dle.avocat,fapta este fapta,iar dvs stiti ca totul depinde de probatoriile administrate.B-)
Nu vreau sa comentez mai deloc.
Dar, eu am o parere...
Daca avocatul este talentat ceea ce nu se poate ca regula se poate face cu titlu de exceptie...;)
Daca era cetatean strain mai nimeni nu isi batea capul cu un asemenea caz daca nu s-ar fi comis un accident...si cum nu s-a comis vreun accident...se putea ajunge la exceptie...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina in sapnia, alcoolemie mare si fara carnet IIoana IIoana Buna ziua, Fratele meu are o problema dificila. A facut un accident de masina, in Spania, soldat doar cu pagube material. Conducea sub influienta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Furt auto Abraham Lincon Abraham Lincon La mine nu este vorba de un furt dintr-un supermarket, ci de un furt auto... sa intamplat ca sa stau in masina proprie si personala, cu cheile in contact cu o ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului in stare de ebrietate pytycu pytycu Am condus masina personala si am acrosat o alta aflata la semafor eu efectuind un viraj la dreapta.Datorita stariii in care ma aflam cat si datorita profesiei ... (vezi toată discuția)