avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Facturi, livrare marfa neonorata.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Facturi, livrare marfa neonorata.

Am primit facturi de la un furnizor pentru diverse marfuri. Unele dintre ele nu au fost livrate, altele au fost livrate si platite. Acuma furnizorul refuza livrarea marfii, iar eu am ramas cu facturile inregistrate in firma, mai bine zis sunt in aer. recent am aflat ca furnizorul este in curs de lichidare. Ce masuri ar trebui sa iau, pentru ca exista anumite facturi emise de ei, care eu nu le-am achitat, marfa nu a fost livrata, deci din punctul meu de vedere sunt nule, la fel si din punctul lor de vedere, dar refuza stornarea acestora. Iar acuma din ce vad eu situatia devine din ce in ce mai grava tinand cont de intrarea in lichidare a firmei.

Va rog frumos daca se poate sa imi spuneti ca masuri iau in acest caz. Va multumesc


PS : mentionez ca aceste facturi au la baza un contract pe care nici o parte nu l-a mai onorat.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2008
KinU, utilizator
Cel mai recent răspuns: KinU , utilizator 16:55, 12 Martie 2008
Imi cer scuze daca am postat intr-o categorie , alta deca cea care ar trebui, dar din spusele contabilei statul ma va da in judecata si ma va obliga la plata acelor facturi indiferent daca am primit marfa sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma intrata in faliment, fara sa isi achite obligatiile contractuale KinU KinU Subiect: Facturi, livrare marfa neonorata. Am primit facturi de la un furnizor pentru diverse marfuri. Unele dintre ele nu au fost livrate, altele au fost ... (vezi toată discuția)
Exceptia de neexecutare? aartist aartist Buna ziua, Am incheiat un contract vanzare-cumparare marfa cu urmatoarele clauze: - termen de livrare 20 de zile de la semnarea contractului; - termen de ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executarea unui bo vrica vrica O situatie zic eu de-a-dreptul uluitoare Am incheiat un contract unde mi s-a impus sa fac acest contract pentru o cantitate mult mai mare decit cea de care ... (vezi toată discuția)