avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot impiedica sotia la divort sa-mi pastreze numele?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot impiedica sotia la divort sa-mi pastreze numele?

Am semnat un acord de mediere impreuna cu sotia in vederea divortului si partajului; printre altele, am declarat ca sunt de acord ca dupa divort, avand in vedere ca avem 2 copii minori impreuna, ea sa-si pastreze numele meu de familie.

De azi noapte, cand ea a revenit dupa 5h la restaurant cu colegi de servici, am o proba care m-a facut sa ma razgandesc si sa nu mai doresc sa-i permit sa-si pastreze numele meu: [EDITAT].

Cum pot va rog sa-i transform intr-o proba admisibila in instanta? Se pot face analize care sa probeze [EDITAT]?
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: PFA NECSA IOAN , Evaluator 10:40, 10 Decembrie 2010
E urat sa scrii aceste lucruri detaliate pe forum;
Oricum odata semnat acordul de mediere nu mai poti face nimic;

Si cum probati ca aceasta piesa de lenjerie intima apartine sotiei dvs.??!!!

andymaurul
Din moment ce divortati ce treaba mai ai cu viata ei ??
Si va inchipuiati ca dupa ce veti divorta, pastrandu-va numele, se va calugari?
Neplacute amanuntele relatate de dvs. Oricum, analize puteti face! Dar un oarecare rezultat cu ce ar schimba situatia?? . #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de mediere pentru divort si incredintare minor Lacra1 Lacra1 buna seara. va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul divortului prin mediere vis-a-vis de pensia alimentara a copilului. am semnat impreuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
Am semnat cerere de divort la notar si m-am razgandit ... Radum73 Radum73 Buna ziua , am semnat o cerere de divort la notar ,dar ulterior mi-am dat seama ca nu ma avantajaza un astfel de divort ...ba din contra ! Se poate retrage ... (vezi toată discuția)
Contract de mediere dra_irina dra_irina Buna seara, am o problema si as dori cateva sfaturi momentan. Acum doi ani am facut la mediator cu fostul sot un contract de divort si de partaj prin care eu ... (vezi toată discuția)