avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Buna,

Dupa terminarea facultatii am lucrat legal 3 ani in Statele Unite.De 3 ani de zile lucrez in Romania.As dori sa stiu daca imi pot adauga pe cartea de munca cei 3 ani lucrati in afara, unde trebuie sa ma adresez si ce acte am nevoie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 10 Decembrie 2010
Perioadele de timp lucrate in strainatate de cetatenii romani se dovedesc cu actele originale emise de unitatile la care s-a desfasurat activitatea, in afara de cazurile in care, in conventiile incheiate de Romania cu alte state, se prevede altfel.

Adresati-va Ministerului Muncii - Direcţia Legislatia Muncii pentru a afla mai multe detalii legate de aceasta problema.
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. spuneți-mi vă rog, vechimea în învățământ ... Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, vechimea în învățământ din R. Moldova se recunoaște în România sau se ia ca vechime în muncă. Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Contributii salariale in strainatate orban daniela orban daniela am lucrat in Italia o perioada, cu contract de munca si contributii salariale, as vrea sa stiu daca pot recupera sumele retinute atunci, sau daca pot adauga in ... (vezi toată discuția)
Recunoaºtere perioadã de studii în strãinãtate Hadryana Hadryana După terminarea primei facultăţi şi a unei perioade de 8 ani în câmpul muncii în specialitatea absolvită, am intrat într-un ordin călugăresc din ... (vezi toată discuția)