avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu neplatit

lucrez la un service auto si nu miam primit salariu de 6 luni va rog spunetimi ce trebuie sa fac sa recuperez bani cat mai urgent astept raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:52, 10 Decembrie 2010
daca aveti contract de munca in forma scrisa, puteti depune actiune in instanta de judecata ptr a obtine o sentinta judecatoreasca. Apoi incepeti executarea silita.
nu este o metoda "urgenta" insa este singura cale legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de muncă: nu ne-au fost plătite cheltuielile de judecată, iar colegii se tem să pună în aplicare hotărârea judecătorească de frica repercusiunilor ravas ravas eu impreuna cu 9 colegi am obtinut o sentinta definitiva ref.la drepturi salariale, si cheltuieli de judecata, fiind personal contractual. colegii mei nu ... (vezi toată discuția)
Viza de lunga sedere in romania dadyian dadyian Va rog ajutatima cine stie , eu sunt o persoana straina din [b]Moldova[/b] si am procurat apartament in judetul Hunedoara , kind am ajuns aici am fost la ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului vaida ghita vaida ghita Buna ziua. As dori daca se poate sa va cer ajutorul. Sunt angajat la o firma care nu mia platit drepturile salariale de aproximativ 3 luni a avut un control de ... (vezi toată discuția)