avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este o problema daca esti pe un post de director fara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este o problema daca esti pe un post de director fara a avea experienta?

de un an de zile lucrez la o firma. in primele trei luni am fost lucrator comercial, dupa sef magazin, apoi director magazin. suntem 4 angajati in total la un magazin din provincie. directorul administrativ si cel e vanzari sunt in bucuresti. tinem legatura prin telefon. nu stiu daca am carte de munca pt ca nu am facut analizele medicale, am senat un contract individual de munca in 2 exemplare.

Mentionez ca la un an dupa ce am terminat facultatea m- am angajat aici fara a avea vreo luna experienta in campul muncii.

Intrebarea mea este: pot exista urmari grave fiindca am acceptat acest post fara a sti ce implica acest post de director magazin(magazinul se afla intr-un mall)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalinaparvu , utilizator 00:12, 11 Decembrie 2010
nu poate avea nici o urmare grava, daca nu faci prostii.
cand nu stii, te documentezi si faci - sa nu faci ! - prostii.
toti am am inceput fara... exerienta!

Bafta si ai grija de tine!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema job part time Porter Porter Buna ziua, Sora mea lucreaza de peste un an la un magazin din cadrul unui mall din provincie. Este angajata cu carte de munca doar din luna ianuarie 2011. ... (vezi toată discuția)
Salariu avocat sau consiler juridic valica_21 valica_21 urmeaza sa dau licenta peste 2 saptamani si nu stiu ce o sa fac mai departe.as dori sa ma sfatuiasca cineva daca e mai bine avocat stagiar sau sa merg spre o ... (vezi toată discuția)
Pot fi director de vanzari fara diploma de facultate? rusmedeea rusmedeea Am facut 4 ani de facultate in 1995 si nu am obtinut diploma de facultate ptr ca s-a desfiintat facultatea la care m-am inscris. Am doar foaia matricola. Acum ... (vezi toată discuția)