avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema job part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema job part time

Buna ziua,

Sora mea lucreaza de peste un an la un magazin din cadrul unui mall din provincie.
Este angajata cu carte de munca doar din luna ianuarie 2011. Pe un post part time de vanzatoare. La inventarul de luna aceasta s-a descoperit o lipsa de 9000 de ron, care e o suma destul de mare. Inventarul nu a mai fost facut din luna octombrie, noiembrie.
Ce responsabilitati are sora mea si ce ar trebui sa faca in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 13:29, 11 Februarie 2011
responsabilitatile sunt trecute in fisa postului pe care a semnat-o in fiecare an. numai dansa stie ce scrie acolo ar tb sa aiba o copie sau sa solicite una. in rest pot spune ca daca are gestiune si a semnat inventar facut doar pe hartie imi pare rau e buna de plata. daca nu a semnat nici un inventar sau nu a luat parte la unul atunci nu e treaba ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa inventar-litigiu in munca xfiles xfiles Buna ziua! De peste 1 an de zile am fost angajat al unui magazin de telefonie mobila, iar acum,dupa ce am incetat colaborarea, au facut un inventar si ... (vezi toată discuția)
Recuperare lipsa in gestiune vanatorul vanatorul Buna ziua, Poate fi obligat sa plateasca o lipsa in gestiune un lucrator comercial care a preluat pe baza de inventar gestiunea unui magazin, cu situatie de ... (vezi toată discuția)
Inventar raluca peia raluca peia In 12 aprilie 2010 m-am angajat ca si reprezentant vanzari la un magazin,nu am preluat nici un fel de inventar,pentru ca nu au facut.peste 3 luni de zile s-a ... (vezi toată discuția)