avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... obtinerea permis dupa dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

obtinerea permis dupa dosar penal

as vrea sa stiu daca dupa un an de la hotarirea definitiva se mai face scola pentru obtinerea permisului si daca da cu cazierul cum se procedeaza?se sterge? sau se da direct examen? multumesc!
Alcooltestul poate fi influentat de prezenta alcoolului in gura, de anumite boli sau de anumite medicamente. Daca sunteti diabetic, astmatic, cu ulcer sau alte boli trebuie mentionat politistului ce medicamente luati ( trebuie consemnat in procesul verbal).Anumite boli pot interfera cu acuratetea alcooltestului, crescand rezultatul.
Trebuie indicate toate problemele dentare care ar putea retine alcoolul in gura.
Buna , as avea si eu o intrebare referitor cu permisul anulat , am primit cu suspendare dupa un accident de circulatie , si mi a spus cinena de la politie ca sar putea sa nu dau examen , ca sar putea sa se schimbe legea si sa fac numai reconstruirea dosarului
Sar putea sa fie o sansa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta rodica05 rodica05 Buna ziua, in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este: - 6 luni de inchisoare cu suspendare - perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)
Acte necesare redobandire permis anulat tudor_tudor tudor_tudor Buna ziua! Peste cateva zile imi expira termenul de 1 an si 10 zile de la condamnare si pot sustine din nou examenul pentru permis. Va rog sa ma lamuriti in ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)