avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... desfacerea adoptiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

desfacerea adoptiei

o adoptie facuta in ani 1913 se poate desface fara actiune judecatoreasac decit printr-o simpla declaratie. Mentionez ca adoptatu devenise major iar declaratia de
renuntare la actul de adoptie a fost facuta in anul 1950.
Actul respectiv nu exista decit declaratia adaptatorului care confirma ca a primit asa ceva declaratie data cu ocazia vinderii unui imobil si in care se specifica printre altele ca vinzarea nu sa facut si ca unicul scop era sustragerea de la succesiune ce ar fi avut fiul adoptat. va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Decembrie 2010
teutateo, utilizator
Cel mai recent răspuns: profiterolrol , utilizator 20:47, 11 Decembrie 2010
Declaratia de renuntare unde a fost facuta ?La ce institutie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare la o mostenire aser aser Buna seara, Am mostenit dupa tatal meu o garsoniera .Sora mea si cu mine dorim ca respectiva garsoniera sa fie trecuta pe numele ei.,dar nu prin ... (vezi toată discuția)
Mostenire... v51 v51 Buna Seara! As dori sa intreb pe forum o situatie legata de mostenire...Bunica mea din pertea mamei decedata in 1992,a ramas dupa urma ei si nedezbatuta ... (vezi toată discuția)
Drept civil - transfer de proprietate mina89 mina89 As dori sa trec pe numele meu(nepot), casa, anexe si teren intravilan proprietate a bunicului meu, el avand doar un singur copil ( tatal meu) care a renuntat ... (vezi toată discuția)