avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... duplicat act nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

duplicat act nastere

cum pot obtine o copie act nastere a matusei mele nascuta in bucuresti in anul 1885 si decedata la roma italia ca rezidenta .cu multumiri
Cel mai recent răspuns: profiterolrol , utilizator 19:57, 11 Decembrie 2010
adresati cererea pt obtinerea unui duplicat, la sectorul la care a fost inregistrata nasterea, dovedindu-va calitatea.
nu puteti obtine un certificat de nastere intrucat certificatul de nastere in original poate fii obtinut doar de titularul de act care banuiesc ca e decedat.Dvs.puteti obtine o adeverinta,anexa 8,din care sa rezulte ca persoana respectiva este inregistrata in registrul starii civile la pozitia nr...din anul...Dvs. va preyentati cu buletinul si copii dupa certif dvs, de nastere si casatorie,eventual al parintilor dvs,orice act care sa dovedeasca calitatea dvs.de mostenitor.Actele din 1885 sunt la Arhivele Statului intrucat registrele se pastreaza la starea civila doar 100 de ani.Puteti sa solicitati o adeverinta direct de la Arhivele statului,dar repet certificat in original nu aveti cum sa primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de nastere al unei persoane decedate - obtinere dariad dariad Mi s-a cerut de catre o institutie sa prezint in copie, certificatul de nastere al mamei, care este decedata, pe langa certificatul de deces! Pe langa faptul ... (vezi toată discuția)
Duplicate pentru actele autentice notariale. oanalumi oanalumi Buna ziua, Ieri am intocmit un act de vanzare-cumparare pentru un apartament. Notara ne-a explicat ca incepand de ieri, actele nu se mai dau autentice, ci ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere legalizat primavera1234 primavera1234 Se poate obtine o copie legalizata a certificatului de nastere al minorului dupa copia acestuia aflata la dosarul pentru incredintare? (vezi toată discuția)