Buna ziua, pentru cei neavizati este vb. de anularea unui talon auto. Speta este urmatoarea: am primit o citatie prin care sunt citat la tribunalul Buc. (CA)impreuna cu fostul proprietar al unui autoturism . Fata de mine se cere anularea talonului-vezi titlul-, (pentru ca fostul proprietar al autovehicolului nu ar fi platit taxa pe poluare, SAU A FOLOSIT O CHITANTA DE PLATA FALSA); si fata de primul proprietar anulara inscrierii in evidenta SPCRPCIV a dobandirii dreptului de prop. asupra auto.
Temei legal oug 195/2002, ordinul 1501/2006, in drept legea 554/2004.
Intrebarea mea este urmatoare :
Stie cineva vreo speta asemanatoare, poate cineva sa-mi trimita vre-un link etc.
Multumesc anticipat.
Cu d-na cazacu sunt de acord, pot invoca art 90 tr.roma, asa este, in schimb cu athe nu sunt de acord. Eu cred ca am cal. proc. pasiva (pasiva cred ) pt. simplu fapt ca ei au emis actul administrativ si ei pot cere anularea lui in CA.
cum a ramas speta de fata? ceva detalii? In cazul meu exista un tert cumparator, care a achizitionat autoturismul de buna credinta iar acum a fost chemat in judecata impreuna cu primul pro[prietar care datoreaza taxa.