avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

eu eram in perioada de somaj si mi-am gasit un loc de munca cu contract pe perioada nedeterminataacum 2 luni .ieri am aflat ca se vor face disponibilizari.ce drepturi am eu/
Cel mai recent răspuns: Statescu , utilizator 17:26, 11 Decembrie 2010
Dupa trecerea celor 2 luni va puteti inscrie din nou la somaj, daca din ultimele 24 luni(calculate, in urma,de la data incheierii contractului pe durata determinata) veti avea 12 luni cotizate (lucrate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi somaj din nou? aLLLx aLLLx M-am angajat in timpul perioadei de somaj pe perioada [b]determinata[/b] (o luna), chiar cu o saptamana inainte de terminarea celor 12 luni cat aveam dreptul ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj dupa un contract de munca pe perioada determinata de sub un an? emil.elekes emil.elekes Felicitari pentru sustinerea acestui forum si multumiri pentru ajutorul dumneavoastra pentru cei care cauta raspunsuri la problemele lor juridice si ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor somaj - caz particular cstmihai cstmihai Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la dreptul de a primi ajutor de somaj intr-un caz particular si anume. Am lucrat timp de 3 ani intr-o companie A ... (vezi toată discuția)