avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosare pentru pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosare pentru pensie anticipata

Buna Seara!
As avea o intrebara.Din cate am auzit, se pot depune din nou dosare pentru pensie anticipata, la Casa Judeteana de Pensii din Cluj.Astfel, as dori sa stiu daca acest zvon este sau nu adevarat?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
O seara placuta!
N.K
Cel mai recent răspuns: bagarica , utilizator 09:00, 12 Decembrie 2010
1. Pentru cei care indeplinesc conditiile de pensionare in ianuarie 2011 dosarele se pot depune in decembrie 2010.
2. Pentru cei care indeplinesc conditiile de pensionare in decembrie 2010 dosarele se depun in ianuarie 2011.
3. Cititi si [ link extern ] /
Multumesc pentru raspuns:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala bagarica bagarica Buna:) As avea si eu cateva intrebari legate de pensia anticipata. Astfel: 1.Fiind o femeie in varsta de 55 ani impliniti, cu 30 ani lucrati -din care 3 ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata ana_enea ana_enea Ma numesc Ana Enea, In luna februarie 2011 implinesc 56 ani si am o vechime in cimpul muncii (cu plata la zi a asigurarilor) de 34 ani. Vreau sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
As fi putut sa beneficiez de pensie anticipata partiala anul acesta? lani lani va rog sa ma lamuriti in problema pensiei anticipate partial: in anul acesta in noiembrie am implinit 55 ani. sunt o persoana de sex feminin cu vechimea de 34 ... (vezi toată discuția)