avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... data in judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

data in judecata

am avut o angajata pe care in urma mai multor semnalari ca nu-si vede de treaba am dat-o afara pe data de 03.09 .ulterior am chemat-o la negocieri asteptand-o pana pe data de 15.09 data cu care i-am desfacut contractul de munca cu art 61 lit d .si azi ma trezesc ca sunt chemata in judecata la care a anexat un certificat medical din 29.09 in care ma anunta ca este gravida si nu am dreptul sa o dau afara.mentionez ca am referate destule in care este atentionata ca nu respecta regulamentul de ordine interioara. ce trebuie sa fac?
sa dovediti in fata instantei de judecata ca nu vi s-a comunicat de catre fosta angajata ca era in in concediu medical in acea perioada.
Daca ati respectat procedura prealabila desfacerii contractului de munca ,acesta ramane desfacut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare decizie desfacere disciplinara-prin instanta?! Olivia Nedelcea Olivia Nedelcea Nu mi-a fost comunicata decizia de desfacere a contractului de munca. Am actionat societatea in judecata pentru neplata drepturilor salariale si initial pentru ... (vezi toată discuția)
Incetarea la cerere a contractului individual de munca dana1985_dana dana1985_dana Buna ziua! Astazi 14 mart 2011 am cerut incetarea contractului de munca incepand cu data de maine15 mart 2011 dar nu mi-a fost aprobata cererea sefii spunand ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca Ileana popa Ileana popa Buna seara, Daca o persoana angajata pe postul de ingrijitor, in invatamant,cu contract de munca pe durata nedeterminata a avut concediu fara plata, cu ... (vezi toată discuția)