avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sentinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sentinta

in cazul unei pedepse cu executare,pedeapsa de 5 luni cu suspendare,(primita ca minor)va fi adaugata la cuantumul pedepsei?
va multumesc pt.raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 19:10, 12 Decembrie 2010
da
Detaliati mai mult situatia pentru a primi un raspuns concret,aratand cat timp a trecut de la prima fapta ,eventual daca mai sunteti minor si pentru ce sunteti cercetat sau judecat in prezent.
Depinde de cat timp a trecut, despre ce infractiuni e vorba....
Da niste detalii despre ambele fapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)
O condamnare + asteptarea a inca una mihaistefanadrian mihaistefanadrian Buna ziua, Am o problema. Am fost judecat pentru inselaciune si am fost condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare, cu termen de incercare 5 ani. Fapta ... (vezi toată discuția)
Trafic de minori honey_mihu honey_mihu Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua \"fetele \" de la \"peste\" si le distribuia clientilor.Probele constand ... (vezi toată discuția)