avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se plateste taxa de timbru daca se face tranzactie ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se plateste taxa de timbru daca se face tranzactie ?

Intrebare ! Ce taxa de timbru se plateste la tranzactia judiciara ? Daca vii cu ea la inceput fara actiune de partaj sau daca vii cu ea, ulterior, in timpul expertizei sa spunem ?
Cel mai recent răspuns: ninelus , utilizator 19:56, 13 Decembrie 2010
taxa de timbru se plateste inainte de judecata, in cuantum de 3% din valoarea bunurilor de impartit.
puteti sa va intelegeti si sa depuneti o tranzactie cand doriti, taxa nu se mai restituie
Da, multumesc, la aceeasi concluzie am ajuns si eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj gagione gagione buna seara.se poate partaja un apartament ipotecat pe cale amiabila in instanta de judecata?la un astfel de proces se mai plateste taxa de timbru ca procent ... (vezi toată discuția)
Partaj prin tribunal sau notariat? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua, Acum doua zile ceream un sfat cu privire la termenul in care poate judecatoria sa motiveze divortul. Am vazut si multumesc pentru raspuns, ca acest ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu copil minor mirelagonzalez mirelagonzalez ambii parinti sunt de comun acord sa divorteze cu partajul si cresterea copilului deasemenea.cum se procedeaza?la notar doar sau si la tribunal? (vezi toată discuția)