avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament olograf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament olograf

bunicul meu a last un testament olograf a intregii lui aver sa fie impartita in parti egale la 8 persoane .toate persoanele sunt decedate .solicita numai un fiu al celor
decedati.poate sa culeaga el intreaga avere , adica si partea celorlanti decedati avin grad de rudenie colaterala .Eu ca mostenitor rezervatar si ruda colaterala cu 2 dintre cei 8 mostenitori testamentari decedati cit culeg di intreaga mostenire compusa din 3 imobil 130ha padure si 75ha teren agricol.Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:50, 12 Decembrie 2010
dvs trebuie sa solicitati in instanta anularea testamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara mostenitori getvoi getvoi Buna ziua!Eu si sotul meu suntem casatoriti de 30 de ani si suntem coproprietarii unui apartament si nu avem copii.In cazul in care ar ramane unul singur in ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral ion01 ion01 Printr-un testament olograf scris in 1986, sotul lasa toata averea sotiei (un apartament). Nu au avut copii si nici parinti in viata. Sotul a decedat in 1988 ... (vezi toată discuția)
Testament persoana fara urmasi si parinti decedati ma_ria ma_ria Buna ziua, sunt necunoscatoare in ce priveste variantele testamentare/mostenire: daca o persoana nu are urmasi si parintii ei sunt decedati, cine vine la ... (vezi toată discuția)