avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Lucrez de cativa ani in cadrul unei societati comerciale. De un an, din cauza scaderii vanzarilor, societatea a fost nevoita sa mai taie din cheltuieli, astfel am trecut cu totii la program de 2 ore. Venitul meu se incadreaza in venitul minim pe economie, si raportat la doua ore. As vrea sa stiu daca, in eventualitatea unei sarcini, as putea beneficia de indemnizatia pt crestrea copilului, avand in vedere faptul ca programul nu afost unul de 8 ore.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:36, 12 Decembrie 2010
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este cnditionata de durata timpului de munca (norma intreaga si/sau timp partial) , ci de realizarea de venituri profesionale supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii cpilului timp de 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc daca am fost angajata cu 2h/zi? monyca_moldovan monyca_moldovan Buna ziua, am o intrebare, sunt angajata cu 2 ore din 2007, iar anul acesata in decembrie o sa am un copil, o sa beneficiez de ajutorul pentru ingrijire ... (vezi toată discuția)
Acordare ccc si indem.de crestere a copilului botirca_roxana botirca_roxana As dori sa stiu daca beneficiez de indem de crest a copilului daca am fost angajata timp de 4 luni cu program de 8 ore,iar acum mi s-a modificat programul la 4 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil la contract part-time bianca dobrovolschi bianca dobrovolschi Problema mea este urmatoarea: sunt angajata la o firma din martie 2008. Timp de un an am avut CIM cu norma intreaga, iar dupa un an si pana in prezent, mi s-a ... (vezi toată discuția)