avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salarii

Buna ziua , am obtinut o hotarare definitiva si irevocabila pentru salariile neplatite si , in urma discutiei cu noul administrator al companiei am convenit ca nu are rost sa mai apelez la executor judecatoresc ( cheltuieli suplimentare si timp ) si sa primesc banii ( o suma mai mica decat trebuia dar nu mai povestesc pt ca ma lungesc ) in 2 transe . Am primit un contract in care sunt prevazute toate aspectele si care expira la data celei de a doua transe si trebuie sa-l semnez . Intrebarea mea este : daca nu se tine de cuvant in afara de timp mai pot pierde ceva ( de exemplu sa o luam de la capat cu procesul ) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 13 Decembrie 2010
Dumneavoastra faceti concesii gratuite "lupului".
Procedura recuperarii pe baza hotararii este mult mai simpla si nu va costa pe dumneavoastra nimic.
Tot angajatorul este obligat sa plateasca si executarea silita.
Daca nu mai aveti relatii de munca cu angajatorul procedati in felul urmator:
1.-somati-l printr-o instiintare inregistrata cu numar de intrare ca in termen de 15 zile sa-si achite obligatiile ce deriva din hotararea judecatoreasca
2.-daca nu o face in termen introduceti plangere la organul de cercetare penala sau la politie si de aici se ocupa cine trebuie.
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2010
rosu gheorghe, utilizator
Nu mai am relatii de munca cu angajatorul .
Aveam de primit 17000 roni , in timpul procesului au platit 5000 dar pt ca au schimbat 3 avocati ( si nu prea i-au platit ) nimeni nu a depus la dosar ceva in legatura cu aceasta suma . Drept pentru care am negociat sa mai primesc inca 15000 in 2 rate si ei au trimis un contract referitor la aceasta intelegere . Nu am nici timp si vreau sa se incheie o data . Nu ma deranjeaza ca se plateste in 2 rate ( una pe 15 dec. si una pe 15 ianuarie dar as vrea sa stiu daca acel contract mai poate schimba ceva ( in afara de timp pierdut ) .
Nu are ce sa schimbe .... este o intelegere a partilor, insa in caz de neecutare se va ajunge tot la instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte lamurire conventie predare imobil andramihaela666 andramihaela666 Buna ziua ! Am semnat in nov 2017 o conventie la avocat in calitate de proprietar prin care in termen de 3 ani pana la nov 2020 ma oblig sa predau ... (vezi toată discuția)
"au fost odata trei case" kike kike Prima casa:propietari sotul meu,fratele lui si bunica lor maternala.De comun acord vand casa cu 45000 euro.A doua casa :propietatea parintilor ,implicit si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu ordin de propire iulya15 iulya15 buna ziua,ieri am primit la posta o instintare de la un executor bancar prin care ma instinta ca banca la care am o datorie de 5000 euro,a facut solicitare de ... (vezi toată discuția)