avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pensie alimentara

o intrebare am si eu
maine am proces pentru pensie alimentara. neavand un loce de munca nu am putut plati lunar pensia . am depus la cec suma de 30 mil anul acesta in februarie si luna trecuta am mai trimis prin mandat postal 10 mil.
pensia alimentara trebuia platita din 2008. neavand un loc de munca de cand m-am despartit de sotie nu am avut cum sa platesc.
problema este ca cei de la cec au spus ca nu poate sa imi dea o dovada ceva la mana si ca se poate da doar prin tribunal.
ce se poate intampla in situatia asta , rog mult de tot un raspuns
Inculpatul prin probatoriile pe care le va administra,trebuie sa faca dovada bunei credinte ,a interesului pentru copil si a lipsei mijloacelor de subzistenta.

Solicitati probe in apararea dvs in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita myrama_v myrama_v am de recuperat de la tatal copilului pensia alimentara pe mai multi ani.am titlu executoriu dar el nu are loc de munca ce pot sa fac? multuesc (vezi toată discuția)
Neplatirea pensiei alimentare! smihaicj smihaicj Buna ziua! Platesc pensie alimentara 200 RON lunar fetitei mele in varsta de 5 ani. Am platit pana acum 5 luni dar acum am niste probleme si sunt somer si nu ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie ClaudiuVRB ClaudiuVRB Buna ziua. Se poate considera abandon de familie in acest caz?: Soț, soție divorțați in 1999 copilul ramane cu mama. In 2005 soțul ... (vezi toată discuția)