avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 341/2004 legea recunostintei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 341/2004 legea recunostintei

buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. cum as putea obtine cei 500 de metri patrati pe care mi ofera aceasta lege ca urmas de revolutionar?unde ma pot adresa pentru a obtine pamantul si ce conditii trebuie sa indeplinesc ? i-as putea obtine pe cale legala sau doar pe usa din spate ?
La Primaria in zona careia aveti domiciliul depuneti cererea la care atasati si copie de pe actele care atesta calitatea de urmas de revolutionar si calitatea de revolutionar al persoanei respective.
persoana decedata al carei urmas sunteti avea certificat de revolutionar?
nu avea eu sunt detinator de certificat ca urmas dupa tatal meu care a decedat in revolutie. si in cazul in care cei de la primarie ma refuza ce alta cale legala ar exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu primaria act mostenire MARIANADemenescu MARIANADemenescu Buna ziua! Am următoarea situație: În baza unui certificat de moștenitor, am la țară o suprafață în intravilan de 150 metri pătrați+construcție, ... (vezi toată discuția)
Terenul de sub casa YRY COMPANY SRL YRY COMPANY SRL Buna ziua, Doresc consiliere in urmatoarea problema: parintii mei au decedat de foarte mult timp, dupa desul lor am vandut casa(pe acea vreme nu se vinea ... (vezi toată discuția)
Certificat de revolutionar lazarica18 lazarica18 Care sunt actele necesare obtinerii unui certificat de revolutionar? Si daca se mai pot depune? (vezi toată discuția)